Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Bitcoin
$ 10,141
Bitcoin Cash
$ 302.33
XRP
$ 0.2580
coinmarketcap

CoinMarketCap najavljuje izmjene načina mjerenja obujma trgovanja burzi

CoinMarketCap je 25. ožujka na Twitteru najavio da će preurediti rejting listu burzi nakon istraživanja koje je pokazalo da pojedine burze lažiraju obujme trgovanja. 

CoinMarketCap je najpoznatiji servis za praćenje obujma trgovanja bitcoina (BTC) i altcoina, kao i aktivnosti burzi koje njima trguju.

Međutim, prošlog tjedna, istraživanje Bitwise-a je pokazalo da neke burze u potpunosti lažiraju statistiku o obujmu trgovanja. To obmanjuje investitore, objašnjava Bitwise u izveštaju.

CoinMarketCap kao da je poslušao upozorenja predstavljena u istraživanju, koje je Bitwise poslao na razmatranje, kao dio svoje prijave za pokretanje bitcoin fonda (ETF).

“Slušamo sve povratne informacije naših korisnika i radimo na tome da pokrenemo nova mjerenja, tako da korisnici mogu dobiti potpuniju sliku o burzama i kriptovalutama na web stranicama”, napisali su izvršni direktori na Twiteru.

U međuvremenu u razgovoru sa Blumbergom, generalni direktor marketinga, Carylyne Chan, pružio je uvid u to kako će se rangiranje na stranici promijeniti u budućnosti.

CoinMarketCap je ranije privukao pažnju kripto ulagača, nakon prethodnog istraživanja platforme za trgovanje ‘The Tie’ koja je također preusmerila pažnju na navodne obujme trgovanja burzi.

Prošli tjedan su dvije burze sa sumnjivim obujmom trgovanja nakratko prestigle Binance na CoinMarketCap-ovoj podešenoj listi, dijelu weba koji pokušava da filtrira vještačke obujme trgovanja.

Chan nije dala vremenski okvir za implementaciju novih promjena.

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Izvor: Cointelegraph.com
Foto: Dreamstime

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0


CryptoCurrencyUSDChange 1hChange 24hChange 7d
Bitcoin10,141 0.03 % 1.27 % 1.18 %
TRON0.01552 0.39 % 0.68 % 1.07 %
XRP0.2580 0.09 % 0.40 % 0.45 %
Litecoin70.31 0.45 % 0.86 % 1.22 %
Bitcoin Cash302.33 0.24 % 0.07 % 0.72 %

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
    Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]
  • Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu 14. lipnja 2019.
    Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu, navodi se u novom izvješću. The Wall Street Journal izvijestio je u četvrtak da je gigant društvenih mreža potpisao više od desetak podupiratelja za svoju GlobalCoin kripto valutu, stabilnu banku koja se razvila u tajnosti više od šest mjeseci. Svaki od novih podupiratelja uložit će oko […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.