Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Bitcoin
$ 10,026
Bitcoin Cash
$ 302.52
XRP
$ 0.2689

Najveća svjetska telekomunikacijska tvrtka AT&T prihvaća plaćanje u kriptovalutama

AT&T je najavio da će ubuduće prihvaćati plaćanje putem interneta putem BitPay-a. AT&T postaje prvi veliki operater mobilne telefonije u SAD-u koji klijentima nudi mogućnost plaćanja kripto valutama ”, tvrdi se u izvješću.

Korisnici AT&T sada mogu koristiti BitPay za plaćanje mrežnih računa. To je danas riječ od najveće telekomunikacijske tvrtke na svijetu.

„Uvijek tražimo načine kako poboljšati i proširiti naše usluge. Imamo klijente koji koriste kripto-valutu i sretni smo što im možemo ponuditi način plaćanja računa metodom koju preferiraju, ”objasnio je Kevin McDorman, potpredsjednik AT&T Communications Finance Business Operations.

BitPay je popularni sustav kripto plaćanja koji olakšava poslovanje za poslovne subjekte. To je veza između ozloglašene volatilnosti cijena i potrebe većine korisnika za plaćanjem kombinacijom fiat i cryptocurrencies. Vlasnici kartica mogu birati između bitcoin gotovine (BCH) i bitcoin jezgre (BTC).

AT&T je prisutan već više od tri desetljeća, a sjedište mu je u Dallasu, Texas. Ona zauzima drugo mjesto u mobilnim uslugama i ostaje najveći pružatelj fiksnih usluga u SAD-u. U njegovom posjedu nalazi se WarnerMedia, a kada se sve zbroji, to je najveća medijska i zabavna tvrtka na svijetu. Također ima više od četvrt milijuna zaposlenika, a prihodi za 2018. godinu bili su sjeverni od 170 milijardi dolara.

Izvor: Coinspice.io
Foto: Dreamstime

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Odricanje odgovornosti: Ovaj članak je informativnog sadržaja i ne biste trebali donositi zaključak oko ulaganju u kriptovalute. Prije svakog ulaganja trebali biste se posavjetovati sa nekim finanacijskim savjetnikom.

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0


CryptoCurrencyUSDChange 1hChange 24hChange 7d
Bitcoin10,026 0.16 % 0.37 % 3.18 %
TRON0.01755 0.16 % 0.79 % 1.48 %
XRP0.2689 0.76 % 0.72 % 5.00 %
Litecoin71.48 0.29 % 2.15 % 6.60 %
Bitcoin Cash302.52 0.27 % 1.04 % 4.75 %

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
    Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]
  • Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu 14. lipnja 2019.
    Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu, navodi se u novom izvješću. The Wall Street Journal izvijestio je u četvrtak da je gigant društvenih mreža potpisao više od desetak podupiratelja za svoju GlobalCoin kripto valutu, stabilnu banku koja se razvila u tajnosti više od šest mjeseci. Svaki od novih podupiratelja uložit će oko […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.