Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Bitcoin
$ 9,307.0
Ethereum
$ 267.69
XRP
$ 0.4254

Najveća svjetska telekomunikacijska tvrtka AT&T prihvaća plaćanje u kriptovalutama

AT&T je najavio da će ubuduće prihvaćati plaćanje putem interneta putem BitPay-a. AT&T postaje prvi veliki operater mobilne telefonije u SAD-u koji klijentima nudi mogućnost plaćanja kripto valutama ”, tvrdi se u izvješću.

Korisnici AT&T sada mogu koristiti BitPay za plaćanje mrežnih računa. To je danas riječ od najveće telekomunikacijske tvrtke na svijetu.

„Uvijek tražimo načine kako poboljšati i proširiti naše usluge. Imamo klijente koji koriste kripto-valutu i sretni smo što im možemo ponuditi način plaćanja računa metodom koju preferiraju, ”objasnio je Kevin McDorman, potpredsjednik AT&T Communications Finance Business Operations.

BitPay je popularni sustav kripto plaćanja koji olakšava poslovanje za poslovne subjekte. To je veza između ozloglašene volatilnosti cijena i potrebe većine korisnika za plaćanjem kombinacijom fiat i cryptocurrencies. Vlasnici kartica mogu birati između bitcoin gotovine (BCH) i bitcoin jezgre (BTC).

AT&T je prisutan već više od tri desetljeća, a sjedište mu je u Dallasu, Texas. Ona zauzima drugo mjesto u mobilnim uslugama i ostaje najveći pružatelj fiksnih usluga u SAD-u. U njegovom posjedu nalazi se WarnerMedia, a kada se sve zbroji, to je najveća medijska i zabavna tvrtka na svijetu. Također ima više od četvrt milijuna zaposlenika, a prihodi za 2018. godinu bili su sjeverni od 170 milijardi dolara.

Izvor: Coinspice.io
Foto: Dreamstime

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Odricanje odgovornosti: Ovaj članak je informativnog sadržaja i ne biste trebali donositi zaključak oko ulaganju u kriptovalute. Prije svakog ulaganja trebali biste se posavjetovati sa nekim finanacijskim savjetnikom.

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!



Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0


CryptoCurrencyUSDChange 1hChange 24hChange 7d
Bitcoin9,307.0 0.00 % 2.18 % 14.05 %
Ethereum267.69 0.32 % 0.13 % 3.24 %
XRP0.4254 0.05 % 1.28 % 5.89 %
Litecoin134.20 0.68 % 2.40 % 0.32 %
Bitcoin Cash409.06 0.06 % 0.96 % 0.31 %

Partnerstvo s Bitcoin Store



RSS RSS feed

  • Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu 14. lipnja 2019.
    Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu, navodi se u novom izvješću. The Wall Street Journal izvijestio je u četvrtak da je gigant društvenih mreža potpisao više od desetak podupiratelja za svoju GlobalCoin kripto valutu, stabilnu banku koja se razvila u tajnosti više od šest mjeseci. Svaki od novih podupiratelja uložit će oko […]
  • Popis od 18 alternativa za ShapeShift! 11. lipnja 2019.
    Za većinu novih korisnika i početnika u kripto svijetu može biti složeno i teško trgovati s kripto valutama, ali Token Swap je tu da Vam olakšava i bez muke. ShapeShift zahtijeva prisilnu registraciju računa, provjeru, identifikaciju, osobne podatke i adresu itd. Da biste registrirali toliko privatnih informacija na trećoj strani, kršenje je privatnosti i čini […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

30

KRIPTOVALUTE 2019