Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Bitcoin
$ 10,118
Bitcoin Cash
$ 300.82
XRP
$ 0.2577

Nakon službene objave da je Samsung-ov partner, Enjin coin skočio 70%

Medijske kuće u Južnoj Koreji, su u petak izvijestile da je partnerstvo između Enjina, singapurske tvrtke ENJ i Samsungovog vodećeg pametnog telefona S10, potvrđeno, što je zapalilo bazu investitora u Koreji.

Kada je upitan za komentar, Enjinov potpredsjednik marketinga Simon Kertonegoro izjavio je za CoinDesk:

“Iako mogu potvrditi da imamo službeno partnerstvo sa Samsungom, nesmijem otkriti bilo kakve druge informacije u ovom trenutku.”

Krajem veljače, Samsung je predstavio S10 na MWC Barcelona 2019, i pokazao novu opciju telefona, Blockchain Keystore, koja će sadržavati privatne ključeve za kriptovalute – što je funkcija koja je zahvaljujući vodećem proizvodu, privukla pozornost te predviđaju doseg od 45 milijuna korisnika u 2019. godini.

Tijekom izlaganja Blockchain Keystorea, tvrtka je također prikazala sliku koja je uključivala logotip platforme za kripto igre – Enjin. Mnogi su od tada nagađali mogućnost da će Enjin wallet ( novčanik ) biti integriran u Samsung Blockchain Keystore  na S10.

ENJ je kripto-valuta za virtualna dobra, točnije stavke u igri koje se mogu razmjenjivati ​​ili mijenjati cross platforma s potencijalom za stvaranje potpuno novih ekosustava e-trgovine u igrama, korištenjem ERC-1155 tokena na temelju bloka Ethereum.

Gdje je sve počelo

Glasine su počele kružiti 25. veljače s ovom slikom u skladu sa Samsung Blockchain Keystoreom i propuštenim videom od Samsung Mobile Business Development Summita te s logotipom Enjina. Od tada je cijena u porastu, jer su se ulagači nagomilali kako bi iskoristili najave.

Dnevni grafikon

To je izazvalo ogroman interes investitora, jer je porasla za 206 posto prije nego što je prethodnog dana porasla za 116 posto.

ENJ je također doživio još jedan veliki skok 5. ožujka nakon što je najavio da će Blockchain Software Development Kit (SDK) biti lansiran 14. ožujka.

Izvor: coindesk.com
Foto: Youtube

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0


CryptoCurrencyUSDChange 1hChange 24hChange 7d
Bitcoin10,118 0.13 % 1.25 % 1.16 %
TRON0.01538 0.01 % 1.76 % 1.66 %
XRP0.2577 0.10 % 0.57 % 0.47 %
Litecoin69.75 0.28 % 0.12 % 0.52 %
Bitcoin Cash300.82 0.47 % 0.29 % 1.08 %

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
    Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]
  • Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu 14. lipnja 2019.
    Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu, navodi se u novom izvješću. The Wall Street Journal izvijestio je u četvrtak da je gigant društvenih mreža potpisao više od desetak podupiratelja za svoju GlobalCoin kripto valutu, stabilnu banku koja se razvila u tajnosti više od šest mjeseci. Svaki od novih podupiratelja uložit će oko […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.