Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Bitcoin
$ 7,840.0
Ethereum
$ 244.14
XRP
$ 0.3755

Održana druga međunarodna konferencija Blocksplit

Na splitskom Ekonomskom fakultetu 25. i 26.4. se održala druga međunarodna konferencija BlockSplit, namijenjena svim zainteresiranima za industriju koju je započeo bitcoin. Posjetitelji su mogli proći kroz niz kvalitetnih programerskih i poslovnih radionica, poznatih predavača i sponzora, demonstraciju najnovijih tehnologija, prezentacije, prilike za umrežavanje,  bogat zabavni program i drugi popratni događaji.

Industrija u kojoj se prilike tek otvaraju

Iz organizacijskog tima objašnjavaju da je blockchain osnova poslovne i društvene infrastrukture budućnosti, koja će zamijeniti brojne centralizirane institucije na koje se društvo oslanja kako bi funkcioniralo, od sudstva, preko financijskog sustava do trgovine:

To je industrija u kojoj se tek otvaraju mnoge vrijedne prilike te je svaki novi poslovni pothvat u ovoj industriji izrazito vrijedan. U Hrvatskoj i ostatku Jugoistočne Europe ih ipak nema toliko puno. Upravo u tome leži važnost BlockSplit konferencije – kroz kvalitetne prilike za učenje i umrežavanje pruža odličnu priliku domaćim tvrtkama i talentima za ulazak u ovu industriju.

Predavanja i radionice pružili su konkretne primjere i znanja

Predavanja će se posebno osvrnuti na pothvate stvaranja decentralizirane stabilne valute i kredita, kao i na trgovačka društva osnovana na blockchainu, dok su višesatne i cjelodnevne radionice zapravo osnova edukativnog programa konferencije. Za ovogodišnji ih je BlockSplit najavljeno čak deset, tehničkih i netehničkih, koje će sudionicima približiti teme poput razvoja poslovnih modela u blockchain industriji, izgradnje banke na blockchainu, osnivanja trgovačkog društva na blockchainu, izrade arbitrabilnih pametnih ugovora, stvaranja skalabilnih decentraliziranih aplikacija, ciljanog praćenja i analize blockchain transakcija, legalnih aspekata DAO-a i slanja privatnih transakcija.

Za više detalja i kupnju ulaznica posjetite službenu stranicu BlockSplit konferencije.

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Odricanje odgovornosti: Ovaj članak je informativnog sadržaja i ne biste trebali donositi zaključak oko ulaganju u kriptovalute. Prije svakog ulaganja trebali biste se posavjetovati sa nekim finanacijskim savjetnikom.

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0


CryptoCurrencyUSDChange 1hChange 24hChange 7d
Bitcoin7,840.0 0.05 % 2.66 % 5.34 %
Ethereum244.14 0.23 % 1.51 % 0.25 %
XRP0.3755 0.64 % 0.87 % 3.78 %
Litecoin88.78 0.18 % 2.08 % 1.60 %
Bitcoin Cash398.89 0.74 % 3.23 % 6.68 %

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • 10 stavki o blockchainu 21. svibnja 2019.
    Što je blockchain, gdje se koristi, i hoće li postati mainstream? Ovo su samo neka od pitanja na usnama javnosti jer se riječ “kripto valuta” općenito – sve više koristi. Ali ako ste novi u ideji o blockchainu, može vam se činiti zamršenim konceptom da Vam se okrene u glavi. U razgovoru sa dr. Ying-Ying […]
  • Može li Bitcoin (BTC) prijeći 10.000 dolara ovog tjedna? 21. svibnja 2019.
    Dobra vremena su se vratila na kripto tržište jer je Bitcoin (BTC) privremeno skočio na 8.000 dolara prije nego što se povukao. Na vrhu kripto valute trenutno se trguje na 7,836 dolara nakon pada od -1,96%. Međutim, s puno pozitivnog zamaha, ostaje pitanje hoće li se BTC probiti iza nedostižnih 10.000 dolara za ovaj tjedan. Do sada je Bitcoin […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

26

KRIPTOVALUTE 2019