Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Bitcoin
$ 7,969.8
Bitcoin Cash
$ 217.98
XRP
$ 0.2830

Održana druga međunarodna konferencija Blocksplit

Na splitskom Ekonomskom fakultetu 25. i 26.4. se održala druga međunarodna konferencija BlockSplit, namijenjena svim zainteresiranima za industriju koju je započeo bitcoin. Posjetitelji su mogli proći kroz niz kvalitetnih programerskih i poslovnih radionica, poznatih predavača i sponzora, demonstraciju najnovijih tehnologija, prezentacije, prilike za umrežavanje,  bogat zabavni program i drugi popratni događaji.

Industrija u kojoj se prilike tek otvaraju

Iz organizacijskog tima objašnjavaju da je blockchain osnova poslovne i društvene infrastrukture budućnosti, koja će zamijeniti brojne centralizirane institucije na koje se društvo oslanja kako bi funkcioniralo, od sudstva, preko financijskog sustava do trgovine:

To je industrija u kojoj se tek otvaraju mnoge vrijedne prilike te je svaki novi poslovni pothvat u ovoj industriji izrazito vrijedan. U Hrvatskoj i ostatku Jugoistočne Europe ih ipak nema toliko puno. Upravo u tome leži važnost BlockSplit konferencije – kroz kvalitetne prilike za učenje i umrežavanje pruža odličnu priliku domaćim tvrtkama i talentima za ulazak u ovu industriju.

Predavanja i radionice pružili su konkretne primjere i znanja

Predavanja će se posebno osvrnuti na pothvate stvaranja decentralizirane stabilne valute i kredita, kao i na trgovačka društva osnovana na blockchainu, dok su višesatne i cjelodnevne radionice zapravo osnova edukativnog programa konferencije. Za ovogodišnji ih je BlockSplit najavljeno čak deset, tehničkih i netehničkih, koje će sudionicima približiti teme poput razvoja poslovnih modela u blockchain industriji, izgradnje banke na blockchainu, osnivanja trgovačkog društva na blockchainu, izrade arbitrabilnih pametnih ugovora, stvaranja skalabilnih decentraliziranih aplikacija, ciljanog praćenja i analize blockchain transakcija, legalnih aspekata DAO-a i slanja privatnih transakcija.

Za više detalja i kupnju ulaznica posjetite službenu stranicu BlockSplit konferencije.

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Odricanje odgovornosti: Ovaj članak je informativnog sadržaja i ne biste trebali donositi zaključak oko ulaganju u kriptovalute. Prije svakog ulaganja trebali biste se posavjetovati sa nekim finanacijskim savjetnikom.

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0


CryptoCurrencyUSDChange 1hChange 24hChange 7d
Bitcoin7,969.8 1.57 % 3.59 % 3.71 %
TRON0.01490 4.13 % 9.26 % 11.87 %
XRP0.2830 1.52 % 2.72 % 1.49 %
Litecoin52.58 2.99 % 5.43 % 9.51 %
Bitcoin Cash217.98 1.64 % 3.23 % 6.91 %

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
    Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]
  • Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu 14. lipnja 2019.
    Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu, navodi se u novom izvješću. The Wall Street Journal izvijestio je u četvrtak da je gigant društvenih mreža potpisao više od desetak podupiratelja za svoju GlobalCoin kripto valutu, stabilnu banku koja se razvila u tajnosti više od šest mjeseci. Svaki od novih podupiratelja uložit će oko […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.