Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta

Bitcoin je tehnologija, a ne poslovna prilika, izjavio je izvršni direktor THRON-a

Justin Sun, izvršni direktor THRON-a, gostovanjem kod CNBC, govorio je o generalnom stanju kripto tržišta, Sun je također izvršni direktor BitTorrent-a, te nakon što je njegova kompanija kupila mrežu za djeljenje podataka, izjavio je da je bitcoin mlađoj generaciji ostao nepromenjen iako je tržište u kontinuiranom padu.

“Čak i ako Warren Buffett ne voli bitcoin i dalje mislim da je ovo veoma dobra prilika za mlađe generacije.” Sun je zatim dodao:

“Mislim da je bitcoin zapravo tehnologija, a ne poslovna prilika.”

Sun je pružio primjer rješenja skalabilnosti bitcoin-a, prvenstveno Lightning Network, kao dokaz najveće sposobnosti kriptovaluta da preoblikuje evoluciju interneta.

“Suočavamo se s novim valom interneta”, zaključio je.

Kao što je objavio Cointelegraph, protivnici bitcoin-a kao što su izvršni direktor JP Morgan-a, Jamie Dimon zajedno sa Buffett-om, izgleda da su se umorili od kritiziranja kripto svijeta u posljednje vrijeme.

Prošlog mjeseca, JP Morgan je izazvao uzbunu kada je predstavio formu internog digitalnog tokena, koji je nazvao JPM Coin, koji bi služio za različite bankarske procedure.

  • tetherTether$0.99-1.00%
  • USD CoinUSD Coin$1.000.56%
  • tronTRON$0.029606-3.28%

Sun je u međuvremenu samo nakratko odlutao od bitcoin-a te dao komentar za THRON, izjavivši da je malo uključen u tržišnoj kapitalizaciji i cijeni TRX tokena, njegove platforme. U vrijeme pisanja, TRX je deseta najveća kriptovaluta sa tržišnom kapitalizacijom od oko 1,52 milijardi dolara.

The future of cryptocurrency is ‘promising’: Tron CEO from CNBC.

Izvor: cointelegraph.com
Foto: Dreamstime
Video: cnbc.com

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • Cijena bitcoina dosegla je 23 tisuće dolara 19. prosinca 2020.
    Cijena Bitcoina ( BTC ) premašila je raspon otpora od 21.000 do 22.000 dolara da bi se 17. prosinca popeo iznad novog maksimuma od 23.000 dolara. U međuvremenu, neki analitičari kažu da je 100.000 dolara “smiješno niska” meta. Razina od 21.000 dolara bila je posebno važna za Bitcoin kako bi nastavio rast u bliskoj budućnosti. […]
  • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
    Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.