Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta

BitTorrent Live u drugom kvartalu 2019.

BitTorrent kao lider peer-to-peer (p2p) tehnologije, je počeo nuditi  pristup novom servisu BitTorrent live streaming, koji omogućuje korisnicima stvaranje sadržaja i povezivanje na mobilnim uređajima za one koji dijele zajedničke interese, prenosi se u objavi od 27. ožujka.

BitTorrent Live će koristiti platformu društvenih mreža, kako bi ljudi mogli izraziti svoju kreativnost i povezati se s drugima širom svijeta, putem videozapisa uživo. Usluga će omogućiti kontinuirani prijenos uživo, na svakom mjestu gdje korisnici imaju pristup internetu.

“Zamislite da razgovarate sa svojim omiljenim sportašem, uronite u glazbeni festival ili upoznate nove prijatelje kako biste podijelili svoje strasti – jednostavnim pokretanjem BitTorrent Live aplikacije”, rekao je Justin Sun , izvršni direktor BitTorrenta. “

Naši čvrsti temelji decentralizirane tehnologije omogućit će nam da ispunimo našu viziju interneta bez granica, dok smo na čelu novog sadržaja.

Korisnici će u početku moći pretraživati ​​predmete koji ih zanimaju, a zatim se izravno obratiti emiterima kako bi dali trenutne povratne informacije i želje. U narednim mjesecima, BitTorrent Live će također uključiti blockchain tehnologiju koja će vratiti privatnost i vlasništvo korisnicima, a istovremeno omogućiti da se kripto valuta koristi kao nova opcija plaćanja.

BitTorrent Live bit će uveden globalno u fazama. Bit će dostupan za preuzimanje beta-testiranja u drugom kvartalu 2019. godine. Svi zainteresirani za upis u rani beta program mogu se prijaviti na https://www.bittorrent.com/live.

O tvrtki BitTorrent, Inc.

BitTorrent, Inc. je tvrtka za upravljanje potrošačkim softverom sa sjedištem u San Franciscu . Njegov protokol je najveća decentralizirana P2P mreža u svijetu, koja pokreće 22% uzvodnoga i 3% nizvodnog prometa na globalnoj razini.

Njegovi vodeći stolni i mobilni proizvodi, BitTorrent i µTorrent, korisnicima omogućuju slanje velikih datoteka putem interneta, povezujući legitimne davatelje sadržaja s trećim stranama s korisnicima. S više od 100 milijuna aktivnih korisnika, BitTorrent proizvodi instalirani su na više od milijarde uređaja u više od 138 zemalja širom svijeta.

O tvrtki TRON

Osnovan u rujnu 2017. godine, a pokretač je bio Justin Sun. TRON je posvećen stvaranju granica slobodnog interneta koji potiče inovacije u svim industrijama. TRON i njegova podružnica BitTorrent korisnicima pružaju izravan pristup aplikacijama, sadržajima i medijima, kombinirajući najbolje blockchain pristupe s inovacijama u peer-to-peer dijeljenju i drugim tehnologijama.

TRON protokol, jedan je od najvećih operacijskih sustava koji se temelje na blockchainu, nudi javnu podršku za visoku propusnost, visoku skalabilnost i visoku dostupnost za sve decentralizirane aplikacije (DApps) u TRON ekosustavu, s prosječnim dnevnim transakcijama od više od 3 milijuna. Sredinom prošle godine BitTorrent je dodatno zacementirao Tron kao vodeću ulogu u ostvarivanju decentraliziranog ekosustava.

Za više informacija posjetite https://www.bittorrent.com/live

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Odricanje odgovornosti: Ovaj članak je informativnog sadržaja i ne biste trebali donositi zaključak oko ulaganju u kriptovalute BitThorrent (BTT) i Tron (TRX). Prije svakog ulaganja trebali biste se posavjetovati sa nekim finanacijskim savjetnikom.

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
    Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]
  • Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu 14. lipnja 2019.
    Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu, navodi se u novom izvješću. The Wall Street Journal izvijestio je u četvrtak da je gigant društvenih mreža potpisao više od desetak podupiratelja za svoju GlobalCoin kripto valutu, stabilnu banku koja se razvila u tajnosti više od šest mjeseci. Svaki od novih podupiratelja uložit će oko […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.