Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta

BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje

Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja. 

Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka.

BitTorrent Speed, program koji povezuje i nagrađuje korisnike s BitTorrent (BTT) tokenima, bit će integriran u nova preuzimanja popularnog µTorrent Classic Windows klijenta, objavila je tvrtka.

BitTorrent, Inc.

U vrijeme lansiranja, proizvod ostaje ograničen samo na Windows sustave, s očitim planovima za proširenje pokrivenosti u budućnosti.

Tron, koji je BitTorrent kupio u srpnju 2018. godine za neobjavljeni iznos, radi na integraciji dviju decentraliziranih mreža na temelju Bittorrent-ovog stalnog standarda tehnologije razmjene ravnopravnih računala, koji je pokrenut u najranijem obliku još 2004. godine.

U priopćenju se navodi da BitTorrentov paket proizvoda – uključujući BitTorrent i µTorrent klijente – podupire “najveću decentraliziranu P2P mrežu u svijetu”, s navodnim 100 milijuna aktivnih korisnika i instalacija preko 1 milijarde uređaja – što čini 22% upstream i 3% ukupnog prometa.

Bez obzira na lansiranje BitTorrent Speeda, Tron ( TRX ) se trguje na oko 0,034 USD, što je manje od 2% na dan i rangirano je na 10. mjestu po tržišnoj kapitalizaciji.

Izvor: cointelegraph.com
Foto: Dreamstime

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Odricanje odgovornosti: Ovaj članak je informativnog sadržaja i ne biste trebali donositi zaključak oko ulaganju u kriptovalute. Prije svakog ulaganja trebali biste se posavjetovati sa nekim finanacijskim savjetnikom.

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • Cijena bitcoina dosegla je 23 tisuće dolara 19. prosinca 2020.
    Cijena Bitcoina ( BTC ) premašila je raspon otpora od 21.000 do 22.000 dolara da bi se 17. prosinca popeo iznad novog maksimuma od 23.000 dolara. U međuvremenu, neki analitičari kažu da je 100.000 dolara “smiješno niska” meta. Razina od 21.000 dolara bila je posebno važna za Bitcoin kako bi nastavio rast u bliskoj budućnosti. […]
  • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
    Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.