Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta

BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje

Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja. 

Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka.

BitTorrent Speed, program koji povezuje i nagrađuje korisnike s BitTorrent (BTT) tokenima, bit će integriran u nova preuzimanja popularnog µTorrent Classic Windows klijenta, objavila je tvrtka.

BitTorrent, Inc.

U vrijeme lansiranja, proizvod ostaje ograničen samo na Windows sustave, s očitim planovima za proširenje pokrivenosti u budućnosti.

Tron, koji je BitTorrent kupio u srpnju 2018. godine za neobjavljeni iznos, radi na integraciji dviju decentraliziranih mreža na temelju Bittorrent-ovog stalnog standarda tehnologije razmjene ravnopravnih računala, koji je pokrenut u najranijem obliku još 2004. godine.

U priopćenju se navodi da BitTorrentov paket proizvoda – uključujući BitTorrent i µTorrent klijente – podupire “najveću decentraliziranu P2P mrežu u svijetu”, s navodnim 100 milijuna aktivnih korisnika i instalacija preko 1 milijarde uređaja – što čini 22% upstream i 3% ukupnog prometa.

Bez obzira na lansiranje BitTorrent Speeda, Tron ( TRX ) se trguje na oko 0,034 USD, što je manje od 2% na dan i rangirano je na 10. mjestu po tržišnoj kapitalizaciji.

Izvor: cointelegraph.com
Foto: Dreamstime

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Odricanje odgovornosti: Ovaj članak je informativnog sadržaja i ne biste trebali donositi zaključak oko ulaganju u kriptovalute. Prije svakog ulaganja trebali biste se posavjetovati sa nekim finanacijskim savjetnikom.

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
    Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]
  • Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu 14. lipnja 2019.
    Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu, navodi se u novom izvješću. The Wall Street Journal izvijestio je u četvrtak da je gigant društvenih mreža potpisao više od desetak podupiratelja za svoju GlobalCoin kripto valutu, stabilnu banku koja se razvila u tajnosti više od šest mjeseci. Svaki od novih podupiratelja uložit će oko […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.