Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta

Facebook je osnovao novu Fintech tvrtku u Švicarskoj

Društvena mreža Facebook, očito je osnovala novu financijsku tvrtku Libra Networks LLC, prema arhivu Ženevskog trgovačkog registra.

Libra Networks registriran je u Ženevi 2. svibnja u Facebook Global Holdings II LLC. Po službenom podnošenju tvrtka pruža:

„… usluge u području financija i tehnologije, razvoj i proizvodnja softvera i povezanih infrastruktura, posebno u vezi s investicijskim aktivnostima, financiranjem, upravljanjem identitetom, analizom podataka, velikim podacima, blockchain i drugih tehnologija. “

Facebook je registrirao zaštitni znak “Libra” s američkim Uredom za patente i žigove još u lipnju, što je navodno dio svog tajnovitog internog kripto projekta. Facebook je također angažirao dva stručnjaka za usklađenost s kripto valutama koji su ranije radili na glavnoj Coinbase kripto mjenjačnici, kako je izvijestio portal Cointelegraph u svibnju.

Na nedavnoj kriptografskoj konferenciji Consensus 2019, izvršni direktor Polychain Capital-a Olaf Carlson-Wee komentirao je da misli da bi trebalo govoriti o stabilnom ključu na javnoj, otvorenoj infrastrukturi. Carlson-Wee smatra da bi to bilo u interesu tvrtke zbog nedavnih kontroverzi oko platforme društvenih medija:

“Mislim da s obzirom na sve probleme koje je Facebook imao s policijom na svojoj platformi i sličnim stvarima, mislim da bi strateški potez za Facebook zapravo bio izgradnja javne infrastrukture. I da bi javna infrastruktura mogla biti ugrađena na sve Facebook platforme, koje su naravno vlasničke. Ali ta javna infrastruktura, ako je ne pokušaju posjedovati, mislim da će tamo imati najveći uspjeh. “

Izvor: Cointelegraph.com
Foto: Dreamstime

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Odricanje odgovornosti: Ovaj članak je informativnog sadržaja i ne biste trebali donositi zaključak oko ulaganju u kriptovalute. Prije svakog ulaganja trebali biste se posavjetovati sa nekim finanacijskim savjetnikom.

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0

Partnerstvo s Bitcoin Store“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.