Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta

Tron i Tether su najavili partnerstvo za uvođenje USDT-a u Tron mrežu

Blockchain protokol Tron ( TRX ) i Tether, izdavatelji stabilnog USDT-a , najavili su partnerstvo za uvođenje USDT-a u Tron mrežu do drugog tromjesečja 2019. godine.

 • USD
 • EUR
 • GPB
 • AUD
 • JPY
 • tetherTether(USDT)
  $1.000.10%
 • tronTRON(TRX)
  $0.0169462.86%

Predstojeći USDT s bazom TRC20 – pojam koji ukazuje na pridržavanje tehničkog standarda koji podržava Tron blockchain – bit će interoperabilan sa svim protokolima temeljenim na Tronu i decentraliziranim aplikacijama ( DApps ), te omogućiti transakciju i razmjenu fiat-valuta preko blockchain-a.

USDT, koji je pokrenut 2014., tradicionalno je omogućio nesmetan ulazak i izlazak na kripto tržište, što je korisnicima omogućilo da pohranjuju i razmjenjuju vrijednost bez dugotrajne obrade prenosa fiat valuta.

Tron – koji se pozicionirao kao konkurent Ethereumu ( ETH ) spajanjem decentraliziranih financija s širim decentraliziranim ekosustavom – tvrdi da će dodavanje USDT-a ‘podići svoj postojeći decentralizirani  (DApps) ekosustav, poboljšati ukupnu pohranu vrijednosti i povećati Decentraliziranu razmjenu (DEX) likvidnost.

Priopćenje za javnost se nastavlja kako će USDT na Tronu također navodno napraviti blockchain kao cjelovitiji pristup partnerima na razini poduzeća i institucionalnim investitorima.

Kao što je nedavno izvijestio , izvršni direktor Tron-a Justin Sun najavio je skori izlazak tvrde vilice , koja se održala 28. veljače, a dizajnirana je kako bi pružila funkcionalnost, prilagođenu institucijama, zajedno s mogućnostima kao što su mogućnosti višestrukog potpisa i mogućnosti upravljanja računom.

Proširenje Tronskog ekosustava prošle je godine učinilo značajan korak kupnjom popularnog BitTorrent klijenta . Tron je početkom 2019. lansirao svoj BitTorrent (BTT) token baziran na Tronu, koji će pokrenuti planove par za razvoj decentralizirane platforme za distribuciju sadržaja.

Kao što je izvijestio Cointelegraph, BTT početna ponuda kovanica na platformi Binance Launchpad iznosila je 7,1 milijuna dolara, a prodaja 50 milijardi žetona za manje od 15 minuta.

Stabilcoin se prethodno suočio s kontroverzama , nakon što su kritičari sugerirali da se rezerve dolara ne podudaraju s količinom coina u opticaju. Prošlog prosinca, Bloomberg je izjavio kako vjeruje da Tether ima odgovarajuću količinu fiat rezervi. Tether nije objavio službenu reviziju svojih fondova.

 • tetherTether$1.000.10%
 • tronTRON$0.0169462.86%
 • USD CoinUSD Coin$1.000.02%

Izvor: Cointelegraph.com

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

 • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
  Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]
 • Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu 14. lipnja 2019.
  Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu, navodi se u novom izvješću. The Wall Street Journal izvijestio je u četvrtak da je gigant društvenih mreža potpisao više od desetak podupiratelja za svoju GlobalCoin kripto valutu, stabilnu banku koja se razvila u tajnosti više od šest mjeseci. Svaki od novih podupiratelja uložit će oko […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.