Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta

Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?

Bitcoin je naglo skočio u vrijednosti s manje od jednog novčića u 2010. na gotovo 20.000 dolara krajem 2017. Zatim je 2018. proveo u padu slobodnog pada. Dakle, što se dogodilo? Je li mrtav? Može li preživjeti 2019?

Eksplozija vrijednosti Bitcoina tijekom 2017. pokrenula je više od 1.600 novih kripto valuta – i činilo se da su nezaustavljivi strojevi za stvaranje novca … dok Bitcoin nije izgubio 83% svoje vrijednosti 2018. godine.

Bitcoin Cash i Bitcoin Gold su pali za 98%, Ether i Litecoin su pali za 93%, a neki poput BitConnecta izgubili su 100% svoje vrijednosti u prošloj godini i potpuno se ugasili. Je li ovo kraj kriptovalutama? Je li to samo hir? Postoji li  nada u novoj godini?

Najveći problem s Bitcoin i kriptovalutama se zapravo ne temelji na opipljivom dobru. Može se nazvati “digitalnim zlatom”, ali za razliku od zlata, ne postoji stvarna upotreba za bitcoin osim hrpe onih i nula koje troše toliko električne energije kao i cijela Irska.

I dok možda mislite da oni i nule nisu puno bolji od komada papira – kao i sve druge svjetske valute – te druge valute podupiru stvarne zemlje – drugim riječima, ljudi, rad i resursi.

Dakle, kripto valuta koju podupire zemlja možda će vidjeti oporavak 2019. godine – i ako niste potpuno bolesni od kriptografije nakon prošle godine; možda je dobra ideja pomaknuti fokus. Mogli biste ipak zaraditi malo novca.

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store  i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • Cijena bitcoina dosegla je 23 tisuće dolara 19. prosinca 2020.
    Cijena Bitcoina ( BTC ) premašila je raspon otpora od 21.000 do 22.000 dolara da bi se 17. prosinca popeo iznad novog maksimuma od 23.000 dolara. U međuvremenu, neki analitičari kažu da je 100.000 dolara “smiješno niska” meta. Razina od 21.000 dolara bila je posebno važna za Bitcoin kako bi nastavio rast u bliskoj budućnosti. […]
  • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
    Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.