Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta

Marketing

Oglašavanje na portalu se realizira putem bannera ili u ostalim dostupnim formama oglašavanja (npr. sadržaji, objave, sponzorirane rubrike, upis proizvoda…). Oglašivač odabire stranice i kategorije unutar kojih želi postaviti svoj banner, te određuje vremenski period ili broj prikaza u kojem se oglašavanje realizira. Alternativno, oglašivač može definirati raspoloživi budžet na temelju kojeg se izrađuje najadekvatnija ponuda.

Na portalu postoje mnogobrojne opcije oglasnih pozicija što omogućava bolji doseg Vašoj ciljanoj publici.

U mogućnosti smo, prema Vašim potrebama, brzo i efikasno poslužiti male i velike oglasne kampanje, a sve to u skladu s Vašim mogućnostima!

Informacije i narudžbe:

098/489 206 ili info@kripto-portal.com

Zakupljeni oglasni prostor nije moguće ustupiti na korištenje trećim osobama ukoliko nije dogovoreno drugačije. Naručitelj oglasa jamči da na svoje oglasne materijale neće postavljati oznake, logotipe ili promotivne materijale trećih osoba osim ako nije dogovoreno drugačije.

Portal zadržava svako pravo neobjavljivanja oglasa za koje smatra da nisu istiniti i/ili primjereni ili na bilo koji način ne odgovaraju uređivačkoj politici portala.Portal neće objavljivati oglase prema niže navedenim kategorijama:

 • Ilegalne ili nepoželjne proizvode
 • Prevarantske, varljive, nedopuštene ili uvredljive materijale
 • Diskriminacijske oglase
 • Lijekove koji su na listi HZZO ili lijekove koje je zabranjeno oglašavati prema zakonu RH
 • Alkohol, drogu ili bilo koja druga opojna sredstva
 • Bilo kakvu vrstu oružja i/ili vatromet
 • Cigarete, duhan i/ili bilo koje druge nikotinske proizvode
 • Kockanje
 • Pornografiju ili sadržaj sličan tome
 • Oglase koji prelaze dogovorene dimenzije oglasne pozicije
 • Oglase koji prikupljaju privatne podatke ili neke druge karakteristike korisnika

Popusti na oglašavanje

Marketinške agencije ostvaruju 15% agencijskog popusta uz obavezan zakup oglasnog prostora u minimalnom iznosu od 5.000kn mjesečno.
Dodatni količinski popusti se dogovaraju ovisno o količini i vremenskom trajanju.

Za sva pitanja vezana uz opcije oglašavanja i popuste kontaktirajte nas na info@kripto-portal.com.

Reklamacije

Reklamacije na objavljene oglase se primaju isključivo u pisanom obliku (pošta, faks, e-mail) i to najkasnije u roku od tri dana od objave oglasa. U slučaju da je za reklamaciju odgovorno uredništvo portala, oglašivaču će se odobriti ponovna objava istovjetnog oglasa bez dodatne naknade.

Pogreška nastala zbog objektivnih ograničenja u prirodi medija ili zbog pogrešne pripreme oglasa naručitelja, reklamacije se neće uvažiti.

Plaćanje

Plaćanje se vrši predračunom prije objave oglasa.

www.kripto-portal.com zadržava svako pravo da u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga poništi ili ukloni oglas o čemu će obavijestiti oglašivača sa obrazloženjem odbijanja.

Primjer bannera:

Kako je nastao portal

Mi smo tim entuzijasta, volimo pratiti nove tehnologije, pa tako i kriptovalute koje će zasigurno ostaviti veliki utjecaj na trgovanje preko interneta, usudili bi se reći da će u potpunosti zamjeniti papirnate novčanice a s vremenom i kartično plaćanje.

U cijelu priču oko kriptovaluta smo se uključili prije nekoliko godina, kad je bila puno veća i bolja zarada rudarenjem kriptovaluta, od tada smo uključeni u proces prikupljanja kriptovaluta, te svoje novčiće čuvamo u sigurnim novčanicima.

Od tada i pratimo sve najnovije informacije na globalnom tržištu, pa je i došla ideja da pokrenemo portal na kojem ćemo moći prenositi sve što se dešava u svijetu po pitanju rasta i pada pojedinih opcija.

OGLASNI PROSTOR

Partnerstvo