Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Može-li-Bitcoin-(BTC)-prijeći-10.000-dolara-ovog-tjedna

Može li Bitcoin (BTC) prijeći 10.000 dolara ovog tjedna?

Dobra vremena su se vratila na kripto tržište jer je Bitcoin (BTC) privremeno skočio na 8.000 dolara prije nego što se povukao. Na vrhu kripto valute trenutno se trguje na 7,836 dolara nakon pada od -1,96%. Međutim, s puno pozitivnog zamaha, ostaje pitanje hoće li se BTC probiti iza nedostižnih 10.000 dolara za ovaj tjedan.

Do sada je Bitcoin (BTC) zabilježio dvoznamenkasti rast u protekla tri uzastopna tjedna, podvig koji je prethodno postignut tijekom vrhunca bikova tržišta u 2017. Dodajte činjenicu da se valuta više nego udvostručila od početka godine kada više tvrtki Wallstreet prihvaća kripto valute i blockchain tehnologiju.

Bitcoin (BTC) može preći 10.000 dolara ako se ETF odobri ovaj tjedan

Danas je skočio za čak 17% nakratko prelazeći razinu od $ 8,000. U poruci, Mati Greenspan, viši tržišni analitičar u eToro-u, rekao je da će “snažan proboj sigurno donijeti veliku količinu uzbuđenja i otvoriti put za mnogo veći pomak prema gore”.

Jedan od glavnih razloga zašto kriptografski sljedbenici vide Bitcoin (BTC) i druge altcoine koji bilježe više dobitaka, je nadolazeća mogućnost da se fond koji se trguje na burzi odobri unutar tjedna. ETF, koji prati BTC, smatra se sljedećim korakom koji bi mogao potisnuti digitalne valute prema prihvaćanju širom svijeta, a glasine o tome mogu se čuti već u utorak.

Internet je prepun glasina koje se temelje na nedavnom govoru Hester Peircea iz DIP-a. Mnogi vjeruju da ta izjava nije samo puka slučajnost, već pokazatelj da je agencija možda dala zeleno svjetlo za prvi fond.

Lou Kerner, partner u CryptoOracleu, rekao je: “Bitcoin ETF bi sigurno bio pozitivan i kratkoročno i dugoročno. Iznos tokova u ETF-ove može biti vrlo značajan jer mnogi investitori više vole ETF-ove, i očito podrazumijeva dodatno odobrenje tržišta, vladino odobrenje Bitcoin-a (BTC). To bi doista bilo bikovsko.

Izvor: Cryptolinenews.com
Foto: Dreamstime

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Odricanje odgovornosti: Ovaj članak je informativnog sadržaja i ne biste trebali donositi zaključak oko ulaganju u kriptovalute. Prije svakog ulaganja trebali biste se posavjetovati sa nekim finanacijskim savjetnikom.

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • Cijena bitcoina dosegla je 23 tisuće dolara 19. prosinca 2020.
    Cijena Bitcoina ( BTC ) premašila je raspon otpora od 21.000 do 22.000 dolara da bi se 17. prosinca popeo iznad novog maksimuma od 23.000 dolara. U međuvremenu, neki analitičari kažu da je 100.000 dolara “smiješno niska” meta. Razina od 21.000 dolara bila je posebno važna za Bitcoin kako bi nastavio rast u bliskoj budućnosti. […]
  • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
    Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.