Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta

Najveća svjetska telekomunikacijska tvrtka AT&T prihvaća plaćanje u kriptovalutama

AT&T je najavio da će ubuduće prihvaćati plaćanje putem interneta putem BitPay-a. AT&T postaje prvi veliki operater mobilne telefonije u SAD-u koji klijentima nudi mogućnost plaćanja kripto valutama ”, tvrdi se u izvješću.

Korisnici AT&T sada mogu koristiti BitPay za plaćanje mrežnih računa. To je danas riječ od najveće telekomunikacijske tvrtke na svijetu.

„Uvijek tražimo načine kako poboljšati i proširiti naše usluge. Imamo klijente koji koriste kripto-valutu i sretni smo što im možemo ponuditi način plaćanja računa metodom koju preferiraju, ”objasnio je Kevin McDorman, potpredsjednik AT&T Communications Finance Business Operations.

BitPay je popularni sustav kripto plaćanja koji olakšava poslovanje za poslovne subjekte. To je veza između ozloglašene volatilnosti cijena i potrebe većine korisnika za plaćanjem kombinacijom fiat i cryptocurrencies. Vlasnici kartica mogu birati između bitcoin gotovine (BCH) i bitcoin jezgre (BTC).

AT&T je prisutan već više od tri desetljeća, a sjedište mu je u Dallasu, Texas. Ona zauzima drugo mjesto u mobilnim uslugama i ostaje najveći pružatelj fiksnih usluga u SAD-u. U njegovom posjedu nalazi se WarnerMedia, a kada se sve zbroji, to je najveća medijska i zabavna tvrtka na svijetu. Također ima više od četvrt milijuna zaposlenika, a prihodi za 2018. godinu bili su sjeverni od 170 milijardi dolara.

Izvor: Coinspice.io
Foto: Dreamstime

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Odricanje odgovornosti: Ovaj članak je informativnog sadržaja i ne biste trebali donositi zaključak oko ulaganju u kriptovalute. Prije svakog ulaganja trebali biste se posavjetovati sa nekim finanacijskim savjetnikom.

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • Cijena bitcoina dosegla je 23 tisuće dolara 19. prosinca 2020.
    Cijena Bitcoina ( BTC ) premašila je raspon otpora od 21.000 do 22.000 dolara da bi se 17. prosinca popeo iznad novog maksimuma od 23.000 dolara. U međuvremenu, neki analitičari kažu da je 100.000 dolara “smiješno niska” meta. Razina od 21.000 dolara bila je posebno važna za Bitcoin kako bi nastavio rast u bliskoj budućnosti. […]
  • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
    Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.