Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta

Nakon hakiranja, kripto burza Cryptopia je ponovno aktivna

Kripto burza Cryptopia je ponovo aktivirala mjenjačnicu, ali samo u formatu za pregled, uz vraćanje korisničkih stanja od prije hakiranja, navodi se u objavi burze 5. ožujka.

Nakon najave da će burza biti aktivna 4. ožujka, Cryptopia je odlgodila ponovno pokretanje, za utorak, 5. ožujka.

U najnovijim objavama, Cryptopia je potvrdila da će koristiti stanja na računima korisnika od 14. siječnja kao osnovu za dalje obračunavanje duga prema korisnicima.

Cryptopia je također izvjestila da finalizira proces obeštećenja za pogođene korisnike, planirajući objaviti više detalja. Za sada, Cryptopia je preporučila korisnicima da promjene svoje lozinke i 2FA autentikaciju.

Nakon hakiranja, oko 16 miliona dolara sredinom siječnja, Cryptopia je i dalje ostala u režimu održavanja nakon što je novozelandska policija izdala priopćenje da će biti spremna za nastavak rada 13. veljače.

Nadalje objašnjavaju da nisu u mogućnosti nastaviti sa trgovanjem dok se ne ustanove gubitci te dok računi korisnika ne budu u potpunosti sigurni.

Nakon početnih izvještaja o hakiranju sredinom siječnja, pojavili su se dodatni dokazi da su hakeri izvlačili kriptovalute iz burze i dva tjedna kasnije.

Foto: Cryptopia screenshot

Ukoliko želite investirati u kripto valute posjetite Bitcoin-store i jednostavno kupite ili prodajte Bitcoin.

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
    Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]
  • Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu 14. lipnja 2019.
    Visa, Mastercard, PayPal i Uber podržavaju novu Facebook kripto valutu, navodi se u novom izvješću. The Wall Street Journal izvijestio je u četvrtak da je gigant društvenih mreža potpisao više od desetak podupiratelja za svoju GlobalCoin kripto valutu, stabilnu banku koja se razvila u tajnosti više od šest mjeseci. Svaki od novih podupiratelja uložit će oko […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.