Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta
Pratite novosti iz svijeta kriptovaluta

QuadrigaCX navodno pohranio Ether na Krakenu, Bitfinexu i Poloniexu

Razmjena kriptovaluta na mjenjačnici QuadrigaCX vjerojatno je pohranila značajnu količinu Ethereuma ( ETH ) u drugim kripto-razmjenama, prema novim dokazima. Ova tvrdnja je objavljena u izvješću objavljenom od strane kripto-istraživačke i konzultantske platforme ZeroNonCense 28. veljače, koje je potkrjepljujuće informacije dobilo od izvršnog direktora Krakena Jesseja Powella i MyCrypto CEO Taylora Monahana.

Preciznije, autor izvješća navodno “vjeruje da postoji vrlo velika mogućnost” da je gotovo 650.000 ETH koji pripadaju QuadrigaCX-u pohranjeno na mjenjačnicama Kraken, Bitfinex i Poloniex tijekom QuadrigaCX-ovih operacija. U izvješću se tvrdi da je činjenica da je QuadrigaCX imao račune na svim tim burzama uspostavljen i dokazan, te da su u vrijeme kada su poslani, sredstva bila vrijedna više od 100 milijuna dolara.

Kako je Cointelegraph izvijestio u veljači, nakon iznenadne smrti svog osnivača Gerryja Cottena,  kripto valuta QuadrigaCX-u je navodno nedostajao CA $ 190 milijuna dolara (145 milijuna dolara) u digitalnoj imovini.

ZeroNonCense objašnjava da – s obzirom na izjavu osnivačke udovice Jennifer Robertson da ni ona niti druge osobe uključene u razmjenu nisu znale gdje je Cotten pohranio kripto imovinu – moguće je da nisu bili svjesni tih praksi skladištenja.

Prema izvješću, Robertson je također tvrdio da je Cotten možda pohranio dio QuadigaCX-ovih sredstava na druge burze. Izvješće tvrtke Big Four revizorske tvrtke Ernst & Young , koja je tvrdila da su hladne novčanice na burzi prazne i neiskorištene od travnja 2018. godine, moglo bi se objasniti mogućnošću da se sredstva pohranjuju na tim burzama, ZeroNonCense naputcima.

U izvješću se zaključuje da bi, ako su sredstva QuadrigaCX-a još uvijek na spomenutim burzama, njihovo pronalaženje trebalo bi biti trivijalno i moglo bi omogućiti platformi da povrati solventnost i nastavi s radom.

Kako je Cointelegraph izvijestio početkom veljače, ZeroNonCense je ranije objavio izvješće u kojem tvrdi da QuadrigaCX nikada nije imao 190 milijuna dolara u Bitcoinu ( BTC ), koji je navodno izgubio pristup kada je njegov CEO neočekivano umro.

Također u veljači, vijesti su se slomile da su kanadske banke pokazale oklijevanje oko upravljanja insolventnom  kripto valutom kako bi zamijenile imovinu QuadrigaCX -a zbog problema pranja novca .

Povezane novosti

Ostavi komentar

Prijavi se na Newsletter

Za aktualnosti i ekskluzivne vijesti ostavite e-mail!Video novosti

Kategorija, , ,
Kriptovalute u 2019: Hoće li Bitcoin odskočiti?
5. ožujka 2019.0
Kategorija
Počinje se skupljati veliki novac-Cryptocurrency Market Update
21. ožujka 2018.0

Partnerstvo s Bitcoin StoreRSS RSS feed

  • Cijena bitcoina dosegla je 23 tisuće dolara 19. prosinca 2020.
    Cijena Bitcoina ( BTC ) premašila je raspon otpora od 21.000 do 22.000 dolara da bi se 17. prosinca popeo iznad novog maksimuma od 23.000 dolara. U međuvremenu, neki analitičari kažu da je 100.000 dolara “smiješno niska” meta. Razina od 21.000 dolara bila je posebno važna za Bitcoin kako bi nastavio rast u bliskoj budućnosti. […]
  • BitTorrent, Thron je pokrenuo program ‘BitTorrent Speed’ za brže preuzimanje 9. srpnja 2019.
    Peer-to-peer torrent klijent BitTorrent je pokrenuo svoj program za optimizaciju preuzimanja, BitTorrent Speed, s izvornom funkcionalnošću tokena. Vijest je objavljena u službenom priopćenju objavljenom 8. srpnja.  Bittorrent je na početku ove godine lansirao izvorni Tron blockchain, BitTorrent (BTT), otkrivajući da planira razviti platformu koja će korisnicima omogućiti optimizaciju brzine mreže i brže preuzimanje datoteka. BitTorrent Speed, […]

“Oglasi se” na kripto portalu!

Nadolazeći događaji

There are no upcoming događaji at this time.

37

KRIPTOVALUTE 2019

The poll has expired.